Welkom

Welkom op de website van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag. De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een nationale carrièredag voor bachelor en master studenten met een achtergrond in het brede spectrum van de geowetenschappen. Het evenement wordt tweejaarlijks georganiseerd door de Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag (SAL) en biedt studenten de kans om interactief kennis te maken met bedrijven, organisaties en stichtingen. Bovendien kunnen zij zich oriënteren op toekomstige carrièremogelijkheden, of eventuele stageplekken. Zeker in deze tijden van samenwerking tussen universiteiten en het bedrijfsleven is het van belang dat studenten weten waar ze naartoe kunnen werken.

De Aardwetenschappelijke Loopbaandag bestaat uit diverse activiteiten waarbij studenten zich op een interactieve en dynamische manier kunnen laten informeren en motiveren. Naast de mogelijkheid tot het leggen van contacten op de bedrijvenmarkt kunnen studenten deelnemen aan workshops en interactieve debatten over actuele thema’s. Tenslotte zullen meerdere interessante gastsprekers uit het bedrijfsleven of andere vakgebieden binnen de geowetenschappen hun ervaringen delen en studenten informeren over de mogelijkheden na hun afstuderen.

De aankomende editie van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag zal plaatsvinden op vrijdag 17 februari 2017 op de Vrije Universiteit van Amsterdam (de Boelelaan 1105).