Earth Science Career Event 2017

Met de laatste editie van het Earth Science Career Event nog vers in het geheugen, is een bijzonder en veelbewogen jaar voor ons tot een einde gekomen. Er staat ons nog 1 ding te doen: zorgen dat de volgende editie minstens net zo succesvol wordt. Met een nieuw witboek in de maak voor onze opvolgers, willen wij al onze ervaringen en kennis overdragen aan mensen die deze uitdaging aan durven te gaan!

Ben jij er klaar voor? Benader honderden Geowetenschappelijk gerelateerde bedrijven en doe nieuwe contacten op. Leer hoe het is om een evenement voor 800 mensen te organiseren en doe nieuwe ervaring op in een bestuursfunctie die bij jou past!

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de interesselijst door een email te sturen naar bestuur@sald.nl. We houden je op de hoogte van de aankomende kennismakings- en interesse borrels!

A week later, we can look back at the Earth Science Career Event as a big succes. Thanks to all the companies and students for making this day outstanding.

For everyone who wasn’t able to join us, our photo’s are online here!

Still no CV photo in your spam or inbox? Feel free to mail bestuur@sald.nl

See you all again in 2019!

Registrations for the Earth Science Career Event 2017 are full! Interested in the waiting list? Send us an email with your name, study and year to: bestuur@sald.nl

We will keep you up to date!

Geïntereseerd in ESA’s ExoMars Mission? Of hoe men gaat proberen te voorkomen dat Jakarta overstroomt? De volgende ervaren professionals zullen gastlezingen geven over hun carrière en de projecten waar ze nu aan werken:

Vind meer informatie onder het kopje Dagprogramma in het menu.