1. Uitnodiging voor de Aardwetenschappelijke Loopbaandag – vrijdag 13 februari 2015, VU Amsterdam

  Wanneer:           Vrijdag 13 februari 2015, welkom vanaf 08.30 en afsluitende borrel tot 19.30 uur.
  Waar:                 Hoofdgebouw Vrije Universiteit (De Boelelaan 1105, Amsterdam)

   

  De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een landelijke carrièredag die elke twee jaar georganiseerd wordt door de Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag (SAL) in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap (KNGMG).

   

  Deze dag is een uniek evenement in Nederland en biedt een uitgelezen kans om op een interactieve manier zoveel mogelijk studenten, alumni en bedrijven binnen de vakgebieden geologie, geotechniek, fysische geografie, milieu- en bodemkunde, geo-archeologie, aarde- en economie, hydrologie en GIS met elkaar in contact te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om studenten al tijdens hun opleiding in aanraking te laten komen met de arbeidsmarkt en mogelijke toekomstige werkgevers, in hun zoektocht naar een mooie carrière binnen de aardwetenschappen.

   

  Er zullen onder meer lezingen, workshops, individuele CV-gesprekken en een plenair debat worden georganiseerd. Daarnaast zal een groots opgezette bedrijvenmarkt in de Foyer en rondom de Aula van de VU plaatsvinden waarin bedrijven, instanties en verenigingen zichzelf kunnen presenteren. De dag wordt afgesloten met een borrel in de Foyer.

   

  Zoals reeds vermeld, de datum en de locatie van de 2015-editie zijn inmiddels bekend. Wij verwelkomen van harte alle aardwetenschappelijke studenten, docenten, bedrijven, instanties en verenigingen op vrijdag 13 februari 2015 in de Foyer van het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit in Amsterdam!

   

  Mocht u met uw bedrijf, instantie of vereniging interesse hebben in deelname op de loopbaandag, neem dan contact met ons op via bestuur@sald.nl. Voor de bijbehorende sponsorbrochure: klik hier. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op: www.sald.nl. Studenten kunnen zich vanaf december inschrijven via onze website.

   

   

  Hartelijke groeten en tot 13 februari!


  Het SAL-Bestuur 2014/2015

  Céline Nobel (Voorzitter)
  Robin van der Velde (Secretaris)
  Heleen Vos (Penningmeester)
  Pim Kaskes (Vicevoorzitter)
  Bart van Assema (Acquisitie)
 2. Aardwetenschappelijke Loopbaandag editie 2015

  Momenteel wordt er alweer hard gewerkt om een nieuwe editie van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag in 2015 mogelijk te maken. Deze mooie dag zal op een vrijdag in februari 2015 gaan plaatsvinden. De exacte datum wordt spoedig bekend gemaakt!

  De komende periode gaat het derde bestuur proberen contact op te nemen met diverse bedrijven met de vraag of zij weer mee willen doen. Heb je zelf nog een idee welk bedrijf we zouden kunnen benaderen? Meld het ons! Of is uw bedrijf nog niet benaderd maar wilt u wel graag mee doen? Neemt u dan gerust contact met ons op via bestuur@sald.nl.

  Vriendelijke groeten,
  Het SAL Bestuur.

  Celine Nobel Voorzitter
  Robin van der Velde
  Secretaris
  Heleen Vos
  Penningmeester
  Pim Kaskes
  Vicevoorzitter
  Bart van Assema Acquisitie

   

Met dank aan onze sponsoren:
<< >>

Twitter: Loopbaandag