Deelnemen

Aardwetenschappelijke Loopbaandag 2017
Datum: Vrijdag 17 Februari
Locatie: Vrije Universiteit van Amsterdam

Al sinds 1998 brengen wij tijdens de landelijke Aardwetenschappelijke Loopbaandag bedrijven, stichtingen, overheden, organisaties, verenigingen en studenten bij elkaar. Ons voornaamste doel is om studenten kennis te laten maken met de velen (carrière)mogelijkheden in de wereld na het afstuderen.

Tijdens de Aardwetenschappelijke Loopbaandag 2017 staan vijf thema’s centraal:

  • Energy & Resources
  • Hydrology, Climate & Soil
  • GIS & Remote Sensing
  • Environmental Policy and Management
  • Construction & Engineering

De Aardwetenschappelijke Loopbaandag bestaat uit een bedrijvenmarkt, diverse gastlezingen, uitdagende workshops en interactieve debatten. Alle deelnemers zullen voorzien worden van een lunch, daarnaast zal er aan het einde van de dag een afsluitende borrel georganiseerd worden. Kortom, de dag bestaat uit een talrijk aantal mogelijkheden voor studenten, zowel als bedrijven, om contacten te leggen en netwerken te vergroten.

Heeft u vragen of suggesties? Of bent u geïnteresseerd en wilt u zich direct inschrijven? Neem gerust contact met ons op door een email te sturen naar bestuur@sald.nl. Daarnaast zijn wij te bereiken via Facebook, LinkedIn en Twitter. Contactgegevens kunt u vinden op onze ‘contact’ pagina. Verdere informatie kunt u vinden in de onderstaande link naar onze brochure:

Sponsorbrochure

Wij zien uw aanwezigheid op de Aardwetenschappelijke Loopbaandag 2017 graag tegemoet!