Earth Science Career Event 2017

Met de laatste editie van het Earth Science Career Event nog vers in het geheugen, is een bijzonder en veelbewogen jaar voor ons tot een einde gekomen. Er staat ons nog 1 ding te doen: zorgen dat de volgende editie minstens net zo succesvol wordt. Met een nieuw witboek in de maak voor onze opvolgers, willen wij al onze ervaringen en kennis overdragen aan mensen die deze uitdaging aan durven te gaan!

Ben jij er klaar voor? Benader honderden Geowetenschappelijk gerelateerde bedrijven en doe nieuwe contacten op. Leer hoe het is om een evenement voor 800 mensen te organiseren en doe nieuwe ervaring op in een bestuursfunctie die bij jou past!

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de interesselijst door een email te sturen naar bestuur@sald.nl. We houden je op de hoogte van de aankomende kennismakings- en interesse borrels!