Aardwetenschappelijke Loopbaandag 2017

De Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag brengt studenten met een geo-gerelateerde achtergrond in contact met bedrijven en vereningen. Om dit te bereiken wordt om de twee jaar een carrièredag georganiseerd vol interactieve activiteiten, bestaande uit gastlezingen van ervaren sprekers uit het bedrijfsleven, debatten over actuele onderwerpen, uitdagende workshops, een bedrijvenmarkt, en een afsluitende borrel. De Aardwetenschappelijke Loopbaandag biedt deelnemers, student en professional, de kans om op informele wijze interactief kennis te maken en waardevolle contacten te leggen.

De aankomende editie van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag vindt plaats op vrijdag 17 februari 2017 op de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bekijk hier de deelnemende bedrijven. Geinteresseerd? Neem contact met ons op via bestuur@sald.nl

capture

Wij willen ons graag aan u voorstellen

Wisten jullie dat het bestuur van de SAL dit jaar is uitgebreid naar aanleiding van het succes van de voorgaande loopbaandagen? Vanaf heden bestaat er een nauwe samenwerking tussen de Vrije Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht en bestaat het bestuur van de Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag uit studenten van beide universiteiten.

Graag stellen wij jullie voor aan het bestuur van de Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag 2016/2017:

Sabine Korevaar (UU)                   Voorzitter
Glenn Spiessens (VU)                   Secretaris
Eva Kelderman (VU)                      Penningmeester
Leonie Portanger (VU)                   Vice-Voorzitter
Nienke Berends (UU)                     Acquisiteur
Britt van Haastregt (VU)                 Logistiek
Frances Versluis (UU)                    PR

_DSC0661

Fotograaf: Isa Defesche

Welkom

Welkom op de website van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag. De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een nationale carrièredag voor bachelor en master studenten met een achtergrond in het brede spectrum van de geowetenschappen. Het evenement wordt tweejaarlijks georganiseerd door de Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag (SAL) en biedt studenten de kans om interactief kennis te maken met bedrijven, organisaties en stichtingen. Bovendien kunnen zij zich oriënteren op toekomstige carrièremogelijkheden, of eventuele stageplekken. Zeker in deze tijden van samenwerking tussen universiteiten en het bedrijfsleven is het van belang dat studenten weten waar ze naartoe kunnen werken.

De Aardwetenschappelijke Loopbaandag bestaat uit diverse activiteiten waarbij studenten zich op een interactieve en dynamische manier kunnen laten informeren en motiveren. Naast de mogelijkheid tot het leggen van contacten op de bedrijvenmarkt kunnen studenten deelnemen aan workshops en interactieve debatten over actuele thema’s. Tenslotte zullen meerdere interessante gastsprekers uit het bedrijfsleven of andere vakgebieden binnen de geowetenschappen hun ervaringen delen en studenten informeren over de mogelijkheden na hun afstuderen.

De aankomende editie van de Aardwetenschappelijke Loopbaandag zal plaatsvinden op vrijdag 17 februari 2017 op de Vrije Universiteit van Amsterdam (de Boelelaan 1105).